Apartmanok – Új!

Ha szállást keresünk, felmerül a nagy kérdés, hogy szobát vagy apartmant válasszunk. Fogadónkban mindkét lehetőség közül választhatnak. Apartmanjaink 3 és 4 fő részére kínálnak megoldást. Elkülönülten és mégis fogadónk területén élvezhetik előnyeiket, és a teljes szabadság érzetét. Minden apartman teljesen felszerelt a mai kor igényeinek megfelelő. Felsorolás helyett a képek beszélnek önmagukért. Csoportok, cégek csapatépítő tréningjeihez is kifejezetten ajánljuk, hiszen kialakítottunk egy külön, a komplexum részeként működő előadótermet, hozzá tartozó ipari minőségű konyhával. Összesen 30 fő elhelyezése nem jelent gondot számunkra Tökéletes megoldás. akár prezentációs rendezvények szervezésére is.

Szabadtéri Jakuzzival is rendelkezünk, és folyamatosan bővül a szabadidős és wellness szolgáltatásunk. Rövid időn belül, akár szabadtéri sütögetésre és főzésre is felkészültek leszünk.

 

 

Áraink a következőek (idegenforgalmi adó a településen nincs):

4+1 fős apartman/fő/éj: 5.000 Ft (min. 4fő esetén)

Wellness használattal, bekészítéssel, reggelivel: 20.000 Ft/fő

Főétkezés a Fogadó étlapjáról választható, reggeli megegyezés tárgya, de természetesen megoldást keresünk az igényekre, amennyiben azok felmerülnek.